WEBEKSPRESSEN.NET

  • Server flytning, opsætning af VPS, SSL og så videre med eller uden livrem og seler.
  • Innovativ udvikling, vedligeholdelse og optimering af profesionelle hjemmesider, shops og informationssystemer udviklet i Classic ASP/ASP.NET.
  • Intelligent design i både frontend og backend med stærkt fokus på genbrugelige systemer i håndtering af viden og know-how. 
  • Responsive, mobil-venlige face-lifts af Classic ASP løsninger.  
  • Opgradering af løsninger fra Classic ASP til ASP.NET. 
  • Udvikling af Apps til iPhone og Android. 

Har en lang og bred erfaring indenfor udvikling af intelligente online systemer. Arbejder 24 timer i døgnet plus dag og nat dog med en lille frokostpause fra 12:30 til halv-et. 

Udvikler og vedligeholder skræddersyede og prisvindende B2B og profesionelle hjemmesider i Classic ASP og .NET og anvender et hav af egen-udviklede teknologier og frameworks indenfor både Classic ASP og ASP.NET, VB.NET, C#, HTML4-5, JQuery, Bootstrap, osv.  

Arbejder kun med erhverv men både med desktop-, mobil- og tablet-venlige designs, nyt, gammelt, stort, småt, udvidelser, begrænsninger, restaureringer, moderniseringer, Face-lift (ansigtsløftning af Jeres side), web, shops, bookingsystemer, portaler, nyhedsbreve, webservice Integrationer og andet.

Total opsætning af jeres egen udviklingsprofil, design og udvikling af cross-platform Apps til både iPhone og Android i Xamarin/C#. 

Ring eller skriv for at få mere information eller for at aftale et møde på Skype.